VAN / ERCİŞ - Çelebibağı Vatan İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek, ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." M. K. Atatürk

Kas

2023/2024  Eğitim Öğretim Yılı OKul Aile Birliği Toplantısını gercekleştirdik.Velilerimizin yoğun katılım gerçekleştirdiği toplantıda;okulumuzun fiziki durumu,öğrencilerimizin kılık kıyafet ,devamsızlıkları vb. hususlarda bilgi alış verişi yapıldıktan sonra toplantı sonunda velilerimiz sınıf öğretmenleri ile  öğrencilerle ilgili görüşme gerçekleştirdi.Toplantıya katılım gösteren velilerimize ve öğretmenlerimize tesşekür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda program düzenledik.Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerle programa devam edildi.Programın sonunda Van Valiliği tarafından öğretmenlere gönderilen kitaplar güller eşliğinde Okul Müdürümüz Ali DERİNKAYA tarafından öğretmenlerimize takdim edildi.İyiki Öğretmenim şiarıyla bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

Ortaokul Rehber Öğretmenimiz Sertap AKÇAY tarafından İlkokul öğrenci velilerimize ''Çocuk İhmal ve İstismarı''konulu seminer verildi.Öğretmenimize vermis olduğu bilgiler için teşekür ederiz.

Ekm

13/10/2023 tarihinde bütün ülkede eş zamanlı olarak“Afet ve Acil Durum Tahliye Tatbikatı” gerçekleştirildi.Çelebibağı Vatan İlkokulu olarak Okulumuzda “Afet ve Acil Durum Tahliye Tatbikatı” gerçekleştirdik. Okulda gerçekleştirilen tatbikatta 1 Dakika 53 saniyede tahliye gerçekleşirken; öğrencilerimiz güvenli ve sakin bir şekilde çıkışları kullanarak okul bahçesindeki toplanma alanına ulaştı.